Nieuws

Nieuws


Voorlopig Ontwerp Maliebaan vastgesteld

7 juli 2023  Het Voorlopig Ontwerp voor de Maliebaan is recent door het college van B&W van gemeente Utrecht vastgesteld. Op www.utrecht.nl/maliebaan zijn de ontwerptekeningen te vinden, met een korte toelichting. Er staat ook een link naar de raadsbrief die het college aan de gemeenteraad verstuurd heeft. Het Voorlopig Ontwerp is, voorafgaand aan de vaststelling, aan belanghebbenden en belangstellingen voorgelegd voor reactie. Gemeente Utrecht hield op 19 Lees meer »


Informatieavond herinrichting Maliebaan 19 april 2023

5 april 2023  De gemeenteraad heeft in 2022 het Functioneel Ontwerp vastgesteld. Dit Functioneel Ontwerp heeft de gemeente nu in details uitgewerkt tot een Voorlopig Ontwerp. Op 28 maart 2023 heeft het college van burgemeester en wethouders het concept Voorlopig Ontwerp vrijgegeven. U kunt de brief die het college hierover aan de raadsleden heeft verstuurd hier vinden. Wilt u reageren op de details van Lees meer »


Nieuwe beleidsregels bedrijfsafval Gemeente Utrecht

8 juli 2022  De druk op de openbare ruimte in Utrecht is groot. Om met bewoners, bezoekers en ondernemers te genieten van de stad scherpt de gemeente Utrecht de regels rond het aanbieden van bedrijfsafval aan. Deze aangescherpte regels gaan vanaf 15 juli 2022 in. Ze gelden voor alle bedrijven in Utrecht. Op de website van gemeente Utrecht vindt u de nieuwe regels en hoe de Lees meer »


Ondernemer Centraal

10 januari 2022  Veel ondernemers ondervinden gevolgen van de coronacrisis. Dat weet u als ondernemer waarschijnlijk als geen ander. Van het verlies van omzet, tot personeelstekort, veranderende businessmodellen of een onzekere toekomstverwachting. Helaas laten de recente maatregelen zien hoe onzeker de situatie nog steeds is. Verschillende partijen in de stad sloegen daarom de handen ineen om ondernemers te versterken, onder de naam Ondernemer Centraal.  Lees meer »